google-site-verification=Q_IrDJ9H1VAC2O2aULOXf_JpV1wYS8Aw41FOzNZksfU About | paiwise

Paiwise story and team

Paiwise provides smart payments as a service. The company is part of Trust Anchor Group that manages interconnectivity and smart payment solutions for the modern society.

The team behind Paiwise is experienced in global payment solutions and outstanding customer service. We thrive to help our clients move faster and more secure on their digitalization journey. 

Please do not hesitate to reach to us for any type of enquiry.

Stefan Thorberg

Co-founder and CEO

Our concepts

Fightcoron logotype svart sekundar.png

Under taggen #fightcorona och i samband med Regeringens initiativ Hack the Crisis Sweden har vi öppnat upp vår plattform och byggt en tjänst som gör att vem som helst att starta en insamling till den verksamhet som har en speciell plats i ditt hjärta.

 

Vi väljer att betala in vår transaktionsavgift på 2% till Svenska Sportfonden och Svenska Företagsfonden vilket betyder att 100% av insamlingen går till att hjälpa de som är i starkt behov av ekonomiskt stöd. Det känns oerhört bra i hjärtat att kunna stötta med detta och bygga för både en kortsiktig och långsiktigt hållbar ekonomisk hjälp för de som sliter och kämpar i dessa utmanande tider säger Tommy Andorff, en av grundarna av Paiwise. Läs mer på www.fightcorona.nu

  • Black Instagram Ikon

TRUST ANCHOR GROUP AB c/o Paiwise
Blekholmstorget 30F | SE-111 64 STOCKHOLM | SWEDEN |
©2019 and proudly created by Trust Anchor Group